Når du konfigurerer ExpressVPN-appen på iOS, Mac eller Android, får du en melding om at VPN-et kan filtrere eller overvåke nettverksaktiviteten eller -trafikken din. Du blir også bedt om å tillate eller avvise dette.
iOS og Mac
All nettverksaktivitet på [iPhone, iPad, or Mac] kan bli filtrert eller overvåket når du bruker VPN.
Android
ExpressVPN ønsker å opprette en VPN-tilkobling som gjør det mulig å overvåke nettverkstrafikken.
Dette er en standardmelding som vises automatisk første gang en VPN-app prøver å opprette en tilkobling. Det er et vanlig sikkerhetstiltak som skal bekrefte at du stoler på VPN-appen før den får tillatelse til å opprette tilkoblingen.
Dette betyr ikke at ExpressVPN overvåker nettverksaktiviteten eller -trafikken din. ExpressVPN har ingen kontroll over denne meldingen og kan hverken endre innholdet eller hindre at den vises i ExpressVPN-appen. Når du ser denne meldingen under installasjonen av ExpressVPN-appen, kan du trygt velge Tillat eller OK.
Hvis du velger Ikke tillat eller Avbryt, vil enheten blokkere VPN-konfigurasjonen, og ExpressVPN kan ikke koble til. Hvis du velger dette ved en feil, kan du ganske enkelt åpne ExpressVPN-appen på nytt for å få opp meldingen igjen.
ExpressVPN er opptatt av å beskytte personvernet ditt og respektere personvernrettighetene dine. ExpressVPN lagrer ikke, og kommer aldri til å lagre:
- Aktivitetslogger: ExpressVPN kan ikke se, registrere eller lagre hvilke nettsteder du besøker.
- Tilkoblingslogger: ExpressVPN loggfører aldri tidspunktene for tilkoblingene dine, hvor lenge øktene varer, eller hvilken IP-adresse enheten din bruker.
Du finner mer informasjon i ExpressVPNs retningslinjer mot loggføring og personvernerklæring.
Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for å få hjelp.