Wanneer je de ExpressVPN-app instelt op iOS, Mac of Android, verschijnt er een melding dat je VPN je netwerkactiviteit of netwerkverkeer kan filteren of monitoren. Je krijgt ook de vraag of je dit wilt toestaan.
iOS en Mac
Al het netwerkverkeer op deze [iPhone, iPad, or Mac] kan worden gefilterd of gemonitord wanneer je een VPN gebruikt.
Android
ExpressVPN wil een VPN-verbinding instellen waarmee netwerkverkeer kan worden gemonitord.
Dit is een standaardmelding die je apparaat automatisch weergeeft wanneer een VPN-app voor het eerst verbinding probeert te maken. Het is een standaardbeveiligingsmaatregel om te controleren of je de VPN-app vertrouwt voordat je toestemming geeft om verbinding te maken.
Dit betekent niet dat ExpressVPN je netwerkverkeer of netwerkactiviteit monitort. ExpressVPN heeft geen controle over deze melding en kan de inhoud ervan niet aanpassen of voorkomen dat de melding in de ExpressVPN-app verschijnt. Wanneer je deze melding ziet tijdens het installeren van de ExpressVPN-app, kun je veilig Allow (Toestaan) of OK selecteren.
Als je Don’t Allow (Niet toestaan) of Cancel (Annuleren) selecteert, blokkeert je apparaat de VPN-configuratie en kan ExpressVPN geen verbinding maken. Heb je per ongeluk de verkeerde optie geselecteerd? Open dan de ExpressVPN-app opnieuw. Je krijgt de melding dan opnieuw te zien.
ExpressVPN zet zich in om je privacy te beschermen en je privacyrechten te respecteren. ExpressVPN houdt geen van de volgende gegevens bij en zal dat ook nooit doen:
- Activiteitenlogboeken: ExpressVPN ziet, registreert of bewaart niet welke websites je bezoekt.
- Verbindingslogboeken: ExpressVPN registreert nooit tijdstippen waarop je verbinding maakt, de duur van sessies of het ExpressVPN-IP-adres dat je apparaat gebruikt.
Meer informatie over het no-logsbeleid en het privacybeleid van ExpressVPN.
Hulp nodig? Neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN voor directe ondersteuning.