Kun asennat ExpressVPN-sovelluksen iOS:lle, Macille tai Androidille, näet ilmoituksen, jonka mukaan VPN voi suodattaa tai valvoa toimintaasi verkossa tai verkkoliikennettäsi. Samalla sinua pyydetään joko sallimaan tai estämään yhteys.
iOS ja Mac
Kaikkea toimintaa verkossa tällä laitteella ([iPhone, iPad, or Mac]) voidaan suodattaa tai valvoa VPN:ää käytettäessä.
Android
ExpressVPN haluaa muodostaa VPN-yhteyden, jonka avulla se voi valvoa verkkoliikennettä.
Laitteesi näyttää tämän vakioilmoituksen automaattisesti, kun mikä tahansa VPN-sovellus yrittää muodostaa yhteyden ensimmäistä kertaa. Kyseessä on tavanomainen tietoturvatoimenpide, jolla varmistetaan se, että luotat VPN-sovellukseen, ennen kuin se saa muodostaa yhteyden.
Ilmoitus ei tarkoita sitä, että ExpressVPN valvoisi verkkoliikennettäsi tai toimintaasi verkossa. ExpressVPN ei voi vaikuttaa ilmoitukseen: se ei voi muuttaa ilmoituksen sisältöä, eikä se voi estää ilmoitusta näkymästä ExpressVPN-sovellusta käytettäessä. Kun näet tämän kehotteen ExpressVPN-sovellusta asentaessasi, voit turvallisesti valita Salli tai OK.
Jos valitset Älä salli tai Peruuta, laite estää VPN-määrityksen, eikä ExpressVPN pysty muodostamaan yhteyttä. Jos valitsit vaihtoehdon vahingossa, voit avata ExpressVPN-sovelluksen uudelleen saadaksesi kehotteen näkyviin uudestaan.
ExpressVPN on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja kunnioittamaan oikeuttasi yksityisyyteen. ExpressVPN ei tallenna eikä tule koskaan tallentamaan:
- Toimintalokeja: ExpressVPN ei näe, kirjaa eikä tallenna, millä verkkosivustoilla vierailet.
- Yhteyslokeja: ExpressVPN ei koskaan kirjaa yhteyksien aikaleimoja, istuntojen kestoa eikä laitteesi käyttämää ExpressVPN:n IP-osoitetta.
Lue lisää ExpressVPN:n nollatietokäytännöstä ja tietosuojakäytännöstä.
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen, niin vastaamme heti.