Når du konfigurerer ExpressVPN-appen på iOS, Mac eller Android, får du vist en besked om, at din VPN muligvis filtrerer eller overvåger din netværksaktivitet eller -trafik, samt en anmodning om at tillade eller ikke tillade det.
iOS og Mac
Al netværksaktivitet på denne [iPhone, iPad eller Mac] kan blive filtreret eller overvåget, når du bruger VPN.
Android
ExpressVPN ønsker at konfigurere en VPN-forbindelse, der giver mulighed for at overvåge netværkstrafik.
Dette er en standardmeddelelse, som din enhed automatisk viser, første gang en VPN-app forsøger at oprette forbindelse. Det er en standardsikkerhedsforanstaltning for at bekræfte, at du har tillid til VPN-appen, før du giver den tilladelse til at oprette en forbindelse.
Det betyder ikke, at din netværkstrafik eller -aktivitet overvåges af ExpressVPN. ExpressVPN har ingen kontrol over denne meddelelse; vi kan hverken ændre indholdet af meddelelsen eller forhindre, at den vises i ExpressVPN-appen. Når du ser denne meddelelse, når du installerer ExpressVPN-appen, er det sikkert at vælge Tillad eller OK.
Hvis du vælger Tillad ikke eller Annuller, vil enheden blokere VPN-konfigurationen, og ExpressVPN vil ikke kunne oprette forbindelse. Hvis du har valgt det ved en fejl, kan du blot åbne ExpressVPN-appen igen for at blive bedt om det igen.
ExpressVPN går op i at beskytte dit privatliv og respektere dine privatlivsrettigheder. ExpressVPN gemmer ikke og vil aldrig gemme:
- Aktivitetslogfiler: ExpressVPN ser, registrerer eller gemmer ikke, hvilke hjemmesider du besøger.
- Forbindelseslogfiler: ExpressVPN logger aldrig forbindelsestidsstempler, sessionens varighed eller den ExpressVPN-IP-adresse, din enhed bruger.
Du kan få flere oplysninger ved at læse om ExpressVPN’s nul-logningspolitik og privatlivspolitik.
Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.